Taky jste měli v dětství své vlastní imaginární kamarády, se kterými jste se vydávali na nejrůznější dobrodružství ve světě vaší fantazie? Protože přesně o jednom takovém bude vyprávět chystaný horor Imaginary, který se nedávno pochlubil oficiálním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavními postavami se stávají Jessica (DeWanda Wise) a její nejmladší nevlastní dcera Alice (Pyper Braun). Ty se jednoho dny přestěhují do domu, ve kterém Jessica kdysi vyrůstala. Ve sklepě posléze najdou plyšového medvídka jménem Chauncy, se kterým si Alice začne hrát. Jessica si ale začne rychle všímat, že tu něco není v pořádku. A že to nějakým způsobem souvisí s poutem mezi Alicí a její novou oblíbenou hračkou. 

Když si pak Alice začne ošklivě ubližovat, Jessica začne jednat. Trailer tak rázem začne naznačovat, že Chauncy není žádným neškodným hračkovým medvídkem, ale ve skutečnosti ho posedla jakási hrozivá entita, kterou kdysi Jessica měla jako imaginárního kamaráda. Jak ale Jessica dospívala, stále více a více na něho začínala zapomínat.

To však bude mít katastrofální následky, jak je z traileru zřejmé, Alice jednoho dne zmizí. Aby ji Jessica mohla znovu objevit, bude muset zjistit, jak svému bývalému kamarádíčkovi z dětství čelit. Na výrobu snímku dohlíželo kromě studia Lionsgate i hororové impérium Blumhouse Productions, které nám letos nadělilo horůrky jako M3GAN a Five Nights at Freddy's. 

O scénář a režii se postaral Jeff Wadlow, který natočil filmy jako Kick-Ass 2 (2013), Vadí nevadí (2018) a Fantasy Island (2020).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tom Payne, Betty Buckley, Veronica Falcón, Dane DiLiegro, Matthew Sato, Taegen Burns, Suzette Lange a Brooklyn Majors.

Snímek by měl do českých kin doputovat 8. 3. 2024.