Ještě těsně před Vánoci si neodpustíme nalákat vás na nějaký ten horůrek, který k nám dorazí už příští měsíc. V tomto případě by se ovšem mohlo jednat o opravdu působivou podívanou, protože na ní dělal Brad Anderson, režisér vynikajícího a bohužel poměrně nedoceněného hororu Vražedná terapie z roku 2001. Jeho nejnovější film ponese název Blood, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zdravotní sestru a svobodnou matku Jess (Michelle Monaghan), kterou ještě stále tíží rozvod s jejím nyní již bývalým manželem (Skeet Ulrich). Následně se tak rozhodne přestěhovat se svou dcerou Tyler a synem Owenem zpátky na pochmurný venkov. Owen často rád tráví čas se svým psem. Ten ale jednoho dne zaběhne kamsi hluboko do lesa. 

Po několika dnech se však pes vrátí, ale na první pohled je zřejmé, že tu něco nehraje. Vrátí se totiž zakrvácený a s podivným leskem v očích. Následně pak zaútočí na malého Owena, kterého nehezky pokouše. Owena tak musí odvést urychleně do nemocnice. Malý chlapec ale pocítí neodolatelnou touhu po krvi, kterou mu nakonec Jess poskytne z místních nemocničních zásob.

Owenův stav se následně začne zlepšovat, v rámci čehož je pak propuštěn domů. Owenova touha po krvi však stále roste. A jelikož Jess svého syna miluje nadevše, rozhodne se mu jí i nadále poskytovat. Zdá se ale, že Owenův apetit nebude jedinou věcí, která se v něm změní. Postupem času se tak začne měnit na krvelačnou bestii. 

Brad Anderson je mimo jiné také zodpovědný za snímek Mechanik z roku 2004, pro který Christian Bale v hlavní roli šíleně zhubl. Dále stojí za zmínku také filmy jako Tísňová linka, E.A. Poe: Podivný experiment a Roztříštění. Scénář si vzal na starost Will Honley.

Dále se ve snímku představí herci jako Onalee Ames, Erik Athavale, Rodrigo Beilfuss, Danika Frederick, Jennifer Rose Garcia, Skylar Morgan Jones a Jerni Stewart.

Oficiální premiéra je stanovená na 27. 1. 2023.