Snad i k nám na začátku příštího měsíce dorazí poměrně slušně vyhlížející horor jménem Hold Your Breath, ve kterém se v hlavní roli objeví držitelka Zlatého glóbu Sarah Paulson (American Horror Story). Studio Searchlight Pictures už vydalo oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Příběh nás zavede do Oklahomy během 30. let minulého století, tudíž do období, kdy zemi trápily silné prachové bouře, jež způsobovaly obrovské ekologické škody. Margaret Bellum (Paulson) se tak snaží chránit svou dceru nejenom před smrtícími vichřicemi, ale také před následky své vlastní trýznivé minulosti. Když jedna starší dívka poví mladší dívce o legendě o Šedém muži, přízraku, jenž se přenáší jako prach ve větru, příběh se dostane pod kůži celé rodině. Margaret se tak rychle začne domnívat, že jakási zlověstná bytost začala ohrožovat její rodinu. 

O režii se postarali William Joines a Karrie Crouse, která zároveň zpracovala scénář. Pro oba filmaře se bude jednat o celovečerní režijní debut.

Dále se ve snímku objeví herci jako Amiah Miller, Annaleigh Ashford, Ebon Moss-Bachrach, Arron Shiver, Frances Lee McCain a James Healy Jr.

Na službě Hulu od 3. 10. 2024, u nás by mohl snímek nabídnout Disney+.