Už od 1.10.2021 si budeme moct pustit další netflixovou novinku, tentokrát však nikoliv americkou, ale holandskou. Onou novinkou bude thriller Forever Rich. Film natočil mladý a nadějný režisér Shady El-Hamus, který už za sebou jeden celovečerák má, je jím komediální drama De libi, které bylo jeho režijním a scénáristickým debutem. Tentokrát se však El-Hamus rozhodl natočit mnohem temnější a brutálnější příběh. 

Děj se bude točit kolem Richieho (Jonas Smulders), nadějného rappera, jehož snem je stát se slavným a bohatým. A přesně k tomuto cíli také úspěšně spěje. Richie začne vydělávat hromadu peněz, jeho alba slaví úspěch po celém Nizozemsku a sexuální život má také znamenitý. Vděčný je za to především svým unikátním zlatým hodinkám, které považuje za tu nejcennější věc, co vlastní. Vše se ale změní v momentě, kdy je při cestě na své vystoupení napaden a okraden skupinkou maskovaných výtržníků, kteří nejenže celý incident natočí a zveřejní na internet, ale zároveň Richiemu ukradnou jeho zlaté hodinky. Okradený rapper proto začne závodit s časem, aby co nejrychleji našel pachatele a získal své hodinky zpět. A jak je vidno, rozhodně si nebude brát servítky

Jedna věc, která určitě stojí za pozornost, je i ta, že Forever Rich bude vůbec prvním holandským filmem, pod který se Netflix podepíše. Teď je ovšem otázka, zda se bude jednat o kvalitní dílo. Podle traileru to vypadá, že hlavní hrdina bude po celou dobu jen narcistický frajírek, který divákovi jen těžko přilehne k srdci. Ale nechme se překvapit. Třeba nám Nizozemci naservírují nějakou pořádnou revenge anti-hero podívanou.