Oscarová Hilary Swank se stane hlavní hvězdou nadcházejícího thrilleru The Good Mother, který v amerických kinech uvede Vertical Entertainment. Venku už máme také oficiální trailer, který je možné zhlédnout výše.

Swank si zde zahraje novinářku jménem Marissa Bennings, která se už nějakou dobu nestýká se svým synem Michaelem. Toho však stále velice miluje, proto je řádně zdrcena, když se dozví, že byl z neznámých důvodů zavražděn. Jakožto jeho matka se chce dozvědět pravdu o tom, co se vlastně stalo. Pomoci se jí dostane nejenom od jejího dalšího syna (Jack Reynor), jenž pracuje u policie, ale i u mladé těhotné ženy (Olivia Cooke), která s Michaelem randila. 

Společně se proto snaží rozplést síť záhad, která vede až do zločineckého podsvětí plného drog, korupce a podrazů. Jak ale Marissa, jejíž truchlení rozhodně neprospěje jejímu psychickému stavu, postupně odhaluje pravdu, začnou vyplavovat na povrch různá temná tajemství. Jak se z traileru zdá, její mrtvý syn se zapletl do obchodu s heroinem. A pokud si Marissa nedá pozor, tak jedinec, který je zodpovědný za Michaelovu smrt, si přijde i pro ni.

Hlavním lákadlem film je především sympatické obsazení, které kromě Swank doplňuje také Reynor ze Slunovratu (2019) a Cooke z Rodu Draka (2022). Ovšem kdo ví, třeba nás i celkově čeká kvalitní a řádně napínavý krimi thriller.

O scénář a režii se postaral Miles Joris-Peyrafitte, který natočil dramata Takoví jsme (2016) a Krajina stínů (2019).

Dále se ve snímku objeví herci jako Hopper Penn, Norm Lewis, Karen Aldridge, Robert Loftus, Katie Lynn Johnson, Laurent Rejto, Frank Alfano a Cliff Ware.

V amerických kinech se snímek objeví 1. 9. 2023, o české premiéře ale zatím informace nejsou.