Život Edgara Allana Poea, slavného romantického básníka, esejisty a autora slavných děl jako Jáma a kyvadlo, Černý kocour a Maska červené smrti, je dodnes z části zahalen závojem tajemství. Přesně toho využil nadcházející snímek Raven´s Hollow, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh nás zavede do roku 1830, když bylo autorovi 21 let. V té době se zapsal na vojenskou akademii ve West Pointu, přičemž následně působil jako kadet. On a čtyři jeho společníci tak narazí na umírajícího muže kdesi v severní části státu New York. Když se Poe muže zeptá, kdo je za to zodpovědný, odvětí pouze: „Havran (Raven)“. To následně kadety zavede do nedaleké vesničky jménem Raven's Hollow, která však ukrývá pěkně temná tajemství. 

Samotný trailer toho jinak ze samotného děje příliš neodhaluje, místo toho se zaměřuje na budování temné a pochmurné atmosféry, čímž se i snaží pomrkávat na autorovu slavnou hororovou tvorbu. Název Raven's Hollow je tak se vší pravděpodobností odkaz na Poeovu nejslavnější báseň jménem Havran, která byla poprvé vydána v roce 1945. Nutno také připomenout, že název „Havran“ má i další film, ve kterém je hlavní postavou právě Edgar Allan Poe. Jmenoval se tak snímek z roku 2012 od Jamese McTeigueho, ve kterém slavného romantika ztvárnil John Cusack. Raven's Hollow bude mít ale patrně mnohem hororovější nádech.

Poea si ve filmu zahraje William Moseley, který se nejvíce proslavil díky roli Petra z filmových adaptací slavné knižní fantasy série Letopisy Narnie. O režii filmu se postaral Christopher Hatton, který se například podílel na scénáři ke dvěma epizodám seriálu Star Trek: Nová generace. Dále se ve snímku objeví herci jako Melanie Zanetti, Kate Dickie, David Hayman, Oberon K.A. Adjepong, Callum Woodhouse, Mathis Landwehr a Callum McGowan.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 9. 2022.