Henry Cavill je takový neoficiální král všech nerdů. Je to milovník videoher, který propásl telefonát o získání role Supermana, protože zrovna pařil World of Warcraft, sestavil si vlastní herní počítač, plus kromě zmíněného Muže z ocele se taktéž ujal role Geralta z Rivie. Mimo jiné patří také mezi nejpopulárnější kandidáty na příštího Jamese Bonda. A i když už sympatický herec ztvárnil pravděpodobně toho nejslavnějšího hrdinu DC, v nedávném rozhovoru odhalil, že by si velice rád zahrál jednoho komiksového hrdinu, tentokrát však od Marvelu. 

V rozhovoru pro The Hollywood Reporter herec prohlásil, že by se mu velice líbilo ztvárnit postavu Briana Braddocka, který je znám pod pseudonymem Captain Britain. Ano, v podstatě se jedná o takovou britskou verzi Kapitána Ameriky, kterého si zas zahrál Chris Evans. Když byl Henry Cavill dotázán, koho by si v Marvel světě rád zahrál, sdělil následující:

,,Nikdy bych neřekl postavu, kterou už hraje někdo jiný, protože všichni odvádí úžasnou práci. Nicméně mám internet, přičemž jsem toho viděl mnoho o postavě Captain Britain. Myslím, že vytvoření jeho moderní verze, které se dočkal i Kapitán Amerika, by bylo velice zábavné a skvělé. Něco mě na té představě opravdu baví, navíc jsem rád Britem.“ 

Captain Britain je v původních komiksech jedním ze zakládajících členů superhrdinského týmu Excalibur, do kterého patřili i X-Meni. Své schopnosti navíc získal od samotného čaroděje Merlina. Jedná se taktéž o dvojče mutantky Psylocke, kterou jsme již mohli vidět ve snímku X-Men: Apocalypse. Zároveň se ale také jedná o postavu, jež v komiksech úzce spolupracovala s Black Knightem, který se objevil v nejnovější marvelovce Eternals v podání Jona Sno-… ehm, tedy Kita Haringtona. Je tedy rozhodně možné, že Disney s Marvelem se v budoucnu pokusí přenést toto přátelství do filmové podoby. Vhledem k tomu, že MCU svět pravidelně doplňuje své řady dalšími a dalšími hvězdami, je poměrně dost možné, že jednoho dne přivítá i Henryho Cavilla. Dostane ale vytouženou roli britského superhrdiny? To ukáže čas.