Čekání na již potvrzenou čtvrtou řadu komediálního animovaného seriálu Harley Quinn, který se odehrává v superhrdinském univerzu DC, fanouškům zpříjemní speciální epizoda s názvem Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special. Její vydání by mělo být datováno na únor/február roku 2023.

Jak již název napovídá, bonusový díl se zaměří na svátek všech zamilovaných. Fanoušci se tak mohou těšit na úplně první společný Valentýn Ivy a Harley. Mimo jiné epizoda taktéž odhalí, jak nejromantičtější den v roce tráví další oblíbené postavy.

Na hereckém obsazení se nic nemění. V hlavních rolích se tak fanoušci mohou těšit na Kaley Cuoco (Harley Quinn), Lake Bell (Poison Ivy), Alana Tudyka (Clayface, Joker a další), Matta Oberga (Kiteman, Killer Croc a další), Jamese Wolka (Superman) a Natalii Morales (Lois Lane). Speciální epizoda vzniká ve spolupráci produkčních společností Delicious Non-Sequitur Productions, Yes, Norman Productions a Warner Bros. Animation.

Trailer pro třetí řadu

Jak jsme již naznačovali v úvodu, speciál Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special vyplní mezeru mezi třetí a čtvrtou řadou. Třetí série vycházela letos na HBO Max od července/júla do září/septembra. Nutno ale dodat, že my v Evropě na vydání třetí řady stále čekáme a snad se jí dočkáme během tohoto podzimu.

Co se týče série čtvrté, ta byla potvrzena koncem léta a prý na ní nebudeme čekat moc dlouho. Další dobrodružství Harley a Ivy však přinese vcelku velkou změnu. Justina Halpnera a Patricka Schumackera na showrunnerských pozicích vystřídá Sarah Peters. Fanoušci se ale nemusí moc obávat, protože Peters na projektu již pracovala jako scenáristka.