Očakávané pokračovanie vražedného vyčíňania Michaela Myersa (Nick Castle) sa predstavuje v druhom krátkom teaseri. Halloween Kills je už desiatym dielom v hororovej série, ktorú v roku 1978 začal John Carpenter.

V novom filme režisér David Gordon Green zase vracia do hry okrem Michaela aj húževnatú Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), ktorá bude opäť bojovať o život spolu so svojou dcérou Karen (Judy Greer) a vnučkou Allyson (Andi Matichak).

Herečka Jamie Lee Curtis sa nedávno vyjadrila, že dej filmu sa v istom zmysle dotýka toho, čo zažívame v súčasnosti

"To, čo sme videli v krajine, sú rozhorčené hlasy, veľké skupiny ľudí nahnevané kvôli konkrétnym udalostiam a o tom je film," povedala, "film je o dave. A je to veľmi zaujímavé, pretože sleduje, čo sa stane, keď trauma zasiahne celú komunitu. A vidíme to všade, aj v hnutí Black Lives Matter. Vidíme to aj v Halloween Kills čo je divné, pretože to bolo napísané skôr, ako sa všetky tie veci odohrali, ale samozrejme, keď to uvidíte, pôjde o nahnevanú skupinu ľudí, ktorá sa posúva príbehom ako veľká nazúrená skupina, je to skutočne, skutočne, skutočne intenzívne. Je to majstrovské dielo."

Přečtěte si také: V Halloween Kills nebude hlavnou postavou Laurie Strode

Tento rok síce Michael sedí v karanténe, no na ten budúci Halloween si už brúsi nože. Halloween Kills má totiž dátum premiéry naplánovaný na 15. októbra/října 2021