Zelený chlupáč Grinch, jemuž v roce 1957 vdechl život autor Dr. Seuss, patří mezi nejvíce ikonické postavičky, které spojujeme s Vánoci. A co je na něm tak charakteristické? Samozřejmě to, že Vánoce nesnáší. Ale co kdyby je nesnášel do takové míry, že by se z něho v rámci toho stal vraždící psychopat?

Inu, už si to ani nemusíme představovat, protože něco takového nám nadělí nadcházející horor jménem The Mean One, kde se Grinch představí v podobě, ze které budou mít vaše děti noční můry. Na první fotku z filmu se tak můžete podívat níže. Očekávat můžeme zápletku, která se bude v mnohém podobat originálu. Akorát se k tomu samozřejmě přidá nějaká ta krev a mrtvoly, to je jasné! 

Film se tak bude opět soustředit na nerudného Grinche, který žije na vrcholu hory a hluboce pohrdá Vánoci. Lidé z městečka Newville jsou z něho náležitě vyděšení, ale už z trochu jiných důvodů. Kdyby totiž Grinch zůstal u „pouhého“ vloupávání se do domů, ujídání jídla a kradení dárků, tak by se na to ještě dalo tak nějak zvyknout. Grinch ale Vánoce nesnáší tak strašně moc, že neváhá mezi obyvateli městečka rozpoutat krvavý masakr. Jeho obětmi se stali i rodiče mladé Cindy (Krystle Martin), které Grinch brutálně zabil před dvaceti lety.

Cindy se tak vrací zpět do městečka, aby mohla konfrontovat démony své minulosti. A zrovna v době před Štědrým dnem, kdy se Grinch chystá rozpoutat další masakr. 

Vraždícího zeleného chlupáče si v této verzi zahraje David Howard Thornton, který si už zahrál sadistického vrahouna jménem Art the Clown v hororu Terrifier z roku 2017.

Režii si vzal na starost Steven LaMorte, který už s hororovým žánrem má také určité zkušenosti. Dále se ve snímku představí herci jako Chase Mullins, Chase Mullins, John Bigham, Erik Baker, Flip Kobler a Amy Schumacher.

Snímek by měl premiérovat již 15. 12. 2022.