Akce Netflix Geeked Week je v plném proudu. Dnes proběhl čtvrtý den, který byl věnován animaci. Tento den byl zatím na novinky nejbohatší. Ale to ještě není všechno. V pátek 11.6. v 17:45 můžete na youtubovém kanále Nerdfixu sledovat závěrečný den, věnovaný adaptacím videoher. Mezi nimi se objeví i Zaklínač, u kterého již zřejmě v Netflixu nepředstírají, že adaptuje knihy.

Přečtěte si také: Anime Edens Zero vychází na Netflixu v srpnu

"Záhadná píseň svede dohromady doktorandku a inženýra. Společně se pak postaví nepředstavitelné síle, která může znamenat zkázu pro celý svět," popisuje seriál Netflix. Takže je jisté, že se podíváme na zoubek záhadě, která obestírá nejznámější kaiju (japonské slovo pro gigantická podivná monstra) Godzillu. Svět se bude muset vypořádat nejen s útoky nestvůr, kterým mohou konkurovat jen obrovští mechové, ale i tajemstvím, které si vyžádá ty nejlepší mozky.

Na anime je zajímavé, že se na něm podílejí dvě velmi šikovná animátorská studia. Za 3D stránku je tam studio Orange, které stvořilo velmi populární seriál Beastars, nebo velmi netradiční umělecké anime o personifikovaných drahokamech Land of the Lustrous. K tomu se připojilo studio Bones, které je bez přehánění jedno z nejlepších v oboru. Má na svědomí Fullmetal Alchemist, My Hero Academia, Mob Psycho nebo Cowboye Bebopa.

Godzilla: Bod singularity se objeví na českém Netflixu tento červen.