Tento týden se v Londýně konečně začal natáčet hvězdně obsazený heist thriller jménem Fuze, ve kterém se v předních rolích objeví Aaron Taylor-Johnson (Kaskadér) a Theo James (Gentlemani).

K projektu se nedávno připojili další herecké tváře, mezi ty známější patří Sam Worthington, jehož můžeme znát z obou dvou dílů Avatara, a pak ještě Gugu Mbatha-Raw, představitelka Ravonny Renslayer ze seriálu Loki (2021), která si i zahrála ve slavné epizodě Černého zrcadla (2011) jménem San Junipero.

Dále se k nim ještě připojili herci Elham Ehsas (Lovec draků) a Honor Swinton-Byrne (Suvenýr). Na produkci budou dohlížet studia Sigma Films a Anton.

Samotný příběh by měl začít objevem obří nevybuchlé bomby z druhé světové války na staveništi v Londýně. Kvůli ní tak bude muset začít hromadná evakuace, aby nedošlo ke katastrofě.

Ovšem právě evakuace, kvůli níž nastane ve městě chaos, by mohla být zároveň i perfektním krytím pro jistou loupež, na kterou se vrhne partička zlodějů. 

Režii si vzal pod palec David Mackenzie, který nám nadělil velice povedenou středověkou podívanou jménem Král psanec (2018). Mezi jeho další filmy patří ještě drama Dokonalý smysl (2011) a thriller Za každou cenu (2016).

Scénář si vzal pod palec Ben Hopkins, který má za sebou komedii Ztracen v Karastánu (2014) a mysteriózní thriller Marionette (2020).

Datum premiéry zatím neznáme, ale odhadovali bychom to na druhou polovinu příštího roku.