Legendární Futurama se k nám se vší parádou vrátila po více než 10 letech loni v létě, kdy premiérovala 11. řada (nebo osmá, záleží na tom, které složení preferujete). Nešlo však o žádnou jednorázovou záležitost, už v minulém roce nám služba Hulu slíbila, že dobrodružství hrdinů z Planet Express bude pokračovat i v dalších sezónách. A nyní zde máme plnohodnotnou upoutávku na již 12. řadu, kterou si můžete pustit výše. Dole najdete i nově vydaný plakát.

Těšit se tak můžeme na narozeninové hry na život a na smrt, přátelskou i nepřátelskou umělou inteligenci, neuvěřitelně roztomilé sedací pytle a 5 milionů let starý a skutečný příběh omamné látky, kterou známe jako kávu. A v neposlední řadě si i posvítíme nejenom na tajemství vesnice robotích předků Bendera, ale také na komplikovaný vztah mezi Fryem a Leelou. Zkrátka a dobře to vypadá na další dávku náležitě bláznivých dobrodružství. 

Samozřejmě také očekáváme, že i nové příběhy si budou dělat prču z některých aktuálních témat. Připomeneme, že Futurama nebude končit ani nadcházející 12. řadou, která fanouškům opět nabídne deset nových epizod. Už na konci podzimu loňského roku obnovil Disney seriál také pro 13. a 14. řadu, které budou zřejmě premiérovat v letech 2025 a 2026.

Vlastně se tomu nelze moc divit, i přestože ne všichni fanoušci byli s 11. sezónou spokojeni, celkově ji Hulu považovalo za velice úspěšnou. Tak uvidíme, zda se bude dařit i dalším příběhům. 

Kromě původního obsazení se na scénu vrátili i přední dva tvůrci, tedy scenáristé a producenti Matt Groening a David X. Cohen.

U nás si další řadu budete moci pustit už od 29. 7. 2024 na službě Disney+.