Příští měsíc se bude slavit Valentýn. A pokud si budete chtít se svou drahou polovičkou pustit nějakou romantickou a předvídatelnou podívanou, budete moci dát šanci snímku Float. Venku už máme oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává Waverly (Andrea Bang), Kanaďanka taiwanského původu, která se po neshodě s rodiči rozhodne strávit léto v jednom městečku u své tety. Její život se ale obrátí naruby poté, co se seznámí s plavčíkem Blakem (Robbie Amell), který jí zachrání život. Jelikož však Waverly neumí plavat, Blake se rozhodne, že jí to naučí. A jak se asi dalo čekat, mezi oběma mladými lidmi přeskočí jiskra. Snímek bude adaptací Wattpad povídky od Kate Marchant.

O scénář a režii se postarala Sherren Lee, která točila pro seriály jako Případy detektiva Murdocha (2008) a Hudson a Rex (2019). Dále na scénáři pracoval Jesse LaVercombe.

Ve snímku se ještě objeví herci jako Sarah Desjardins, Michelle Krusiec, Rukiya Bernard, Andrew Bachelor, Remy Marthaller a Fiona Fu.

Snímek dorazí na VOD již 9. 2. 2024.