Mel Gibson nám už několikrát dokázal, že je nejenom schopným hercem, ale také i režisérem. Jeho posledním zrežírovaným filmem se stalo povedené válečné drama Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016), kde se v hlavní roli objevil Andrew Garfield.

Už letos nám ale Gibson nadělí svůj další natočený titul, kterým se stane hvězdně obsazený thriller jménem Flight Risk. Film už navíc zná oficiální datum premiéry, studio Lionsgate ho uvede do kin 18. 10. 2024, u nás to bude zřejmě o den dřív. Těšit se tak můžeme na známé hvězdy jako Mark Wahlberg (Nezlomní), Topher Grace (BlacKkKlansman) a Michelle Dockery (Panství Downton).

Co se příběhu týče, tak by se měl zaměřit na Daryla Bootha, zločince a zabijáka (Wahlberg), kterému se podaří přelstít agentku FBI Madelyn Harris (Dockery), což mu umožní ujmout se řízení letadla s jistým informátorem jménem Winston (Grace). Ten by měl být přepraven přes aljašskou divočinu k soudu, ale tipli bychom si, že Wahlbergova postava s ním bude mít jiné plány.

O scénář se postaral Jared Rosenberg, pro něhož bude snímek celovečerním debutem. Film se už promítal na nedávném CinemaConu, přičemž podle prvních reakcí to vypadá, že nás čeká náležitě drsný thriller, v němž Wahlberg hraje naprostého psychopata.

Natáčení odstartovalo minulý rok v červnu, jednalo se také o titul, kterému během stávky herců bylo povoleno pokračovat v hlavní části produkce.

Na výrobnu filmu dohlížela studia jako Davis Entertainment a Icon Productions. Tak snad se už brzy dočkáme nějakého prvního oficiálního traileru