V létě jsme se dočkali první fotky z nového thrilleru oscarového režiséra Briana Helgelanda (L. A. - Přísně tajné) jménem Finestkind, která odhalila opravdu sympatické obsazení. V nejnovějším režisérově filmu si totiž zahrály hvězdy jako Ben Foster (Jan Žižka), Jenna Ortega (Wednesday) a Tommy Lee Jones (Tahle země není pro starý). A nyní zde máme konečně i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na rodinku rybářů, jejíž hlavou je Ray Eldridge (Jones). Jeho dva synové Tom (Foster) a Charlie (Toby Wallace) jednoho dne vezmou rodinnou loďku na otevřené moře, aby se mohli doma pochlubit pořádným úlovkem.

Problém však nastane ve chvíli, kdy ilegálně vplují do kanadských vod. Nedlouho poté jsou odhaleni a loď jim pak zabaví pobřežní stráž. A aby toho nebylo málo, budou muset ještě k tomu zaplatit poměrně dost vysokou pokutu.

Charlie ale jednoho dne potká mladou ženu jménem Mabel (Ortega), která by oběma zoufalým sourozencům mohla pomoci. Bude to mít ale háček. Přijetí její pomoci totiž bude znamenat, že se zapletou s nebezpečným bostonským gangem, který je bude chtít zatáhnout do obchodu s drogami. 

Brian Helgeland se postaral jak o scénář, tak i o režii. Mezi jeho další zrežírované filmy patří ještě třeba Odplata (1999), Příběh rytíře (2001) a Legendy zločinu (2015). Dále si ve filmu také zahrají herci jako Clayne Crawford, Tim Daly, Lolita Davidovich, Ismael Cruz Cordova, Aaron Stanford, Meghan Leathers a Charlie Thurston.

Na službě Paramount+ bude snímek premiérovat 15. 12. 2023, tak doufejme, že ho uvede i SkyShowtime.