Pokračování povedené pixarovky V hlavě bude v amerických kinech premiérovat už příští týden, do našich luhů a hájů však dorazí až příští měsíc. Výše se každopádně můžete podívat na finální trailer, který slibuje další kopu zábavy a dobrodružství se starým dobrým týmem emocí, k němuž se v druhém díle připojí několik nováčků.

Opět se tak podíváme do hlavy Riley Andersen (Kensington Tallman), která začíná čelit nejrůznějším strastem puberty. Což ve velícím centru v jejím mozku, kde i nadále přebývají emoce Radost (Amy Poehler), Smutek (Phyllis Smith), Hněv (Lewis Black), Strach (Tony Hale) a Znechucení (Liza Lapira), zapříčiní nečekané změny. Proběhnou zde stavební práce, v rámci kterých se k emocím připojí noví kolegové, patřit mezi ně bude i Úzkost (Maya Hawke), jež následně začne celému místu kralovat.

Mezi další nováčky patří ještě Závist (Ayo Edebiri), Letargie (Adèle Exarchopoulos) a Rozpačitost (Paul Walter Hauser), nejnovější trailer nám ukáže také Nostalgii, které propůjčila hlas na Oscara nominovaná June Squibb. 

O režii chystaného pokračování se postaral Kelsey Mann, který zastával úlohu vedoucího příběhu pro projekty jako Univerzita pro příšerky (2013), Hodný dinosaurus (2015) a Frčíme (2020).

Scénář k pokračování zpracovala Meg LeFauve, která se spolu s Petem Docterem, Ronniem Del Carmen a Joshem Cooleym podílela na scénáři k jedničce. Dále pracovala na animácích jako Hledá se Dory (2016) a Úžasňákovi 2 (2018).

Do našich kin film nakonec dorazí až 18. 7. 2024.