Už tento týden bude ve Spojených státech premiérovat skvěle vyhlížející krimi horor Longlegs, který nás v průběhu půlroku strašil svou působivou propagační kampaní, jež zahrnovala znepokojivé klipy a trailery. Nyní máme na světě i trailer finálový, který si můžete pustit výše.

Jak už tomu tak bývá, finální trailer se především chlubí pochvalnými reakcemi od kritiků a novinářů, kteří již měli možnost film zhlédnout. A samozřejmě označení „nejděsivější film desetiletí“ si nechal až na úplný konec. Zatím skutečně převládají pozitivní reakce, tak uvidíme, co na to za několik dní řeknou diváci. Poněkud frustrující je však to, že stále ještě nevíme, kdy se film objeví u nás. Longlegs vypadá jako náležitě temná a hrůzná pochoutka, kterou si milovníci hororů nejlépe vychutnají v kině. Budeme tudíž doufat, že se k nám film eventuálně dostane.

Jak už dlouho víme, příběh se zaměří na začínající FBI agentku Lee Harker (Maika Monroe), které padne k nohám nedořešený a okultní případ hrůzostrašného sériového vraha (Nicolas Cage). Agentka ale následně zjistí, že případ je napojen i na její osobní život. 

O scénář a režii se postaral Oz Perkins, který má za sebou hrůzné tituly jako The Blackcoat's Daughter (2015), I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) a Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020).

Dále se ve filmu objeví herci jako Alicia Witt, Blair Underwood, Lisa Chandler, Erin Boyes, Dakota Daulby, Vanessa Walsh a Charles Jarman.

V amerických kinech od 12. 7. 2024.