Pokud jste fanoušky první série Life is Strange, tak byste si určitě neměli nechat ujít nadcházející snímek jménem Press Play, na jehož trailer se můžete podívat výše. Je tam totiž romantika, cestování v čase a líbivá indie hudba. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Laura (Clara Rugaard), která se jednoho dne zakouká do sympaťáka Harrisona (Lewis Pullman). Ten se ve volném čase věnuje surfování a mixování hudby. Samozřejmě mezi nimi přeskočí jiskra, přičemž následně spolu oba vstoupí do láskyplného vztahu. Zamilovaný pár tak spolu tráví veškerý svůj čas. Vše se zdá být dokonalé. Pak ale dojde k tragédii. 

Laura jednoho dne se zděšením zjistí, že Harrsiona srazilo auto, což mělo za následek jeho okamžitou smrt. Truchlící mladá žena se tak se smutkem v duši rozhodne poslechnout si kazetu s hudbou, kterou s Harrisonem společně namixovali. Pak se ale stane něco nevídaného. Vrátí se zpět v čase právě do doby, kdy ona a Harrison kazetový mix tvořili. Laura si tak umane, že musí za každou cenu zabránit Harrisonově smrti. Jak se ale zdá, nebude to vůbec jednoduchý úkol. Každý má zkrátka svůj vlastní osud, kterému nelze uniknout. A jak je také ve filmu řečeno – vesmír má svůj plán, který žádná živá duše nemůže změnit. Nicméně jak je známo, láska je velká čarodějka. A Laura se rozhodně nehodlá jen tak vzdát. 

O režii filmu se postaral Greg Björkman, který například pracoval na vizuálních efektech u romanťárny Hvězdy nám nepřály. A když už je o tomto snímku řeč, nutno také dodat, že námět k Press Play pochází původně od režiséra Joshe Boonea. O scénář se Björkman postaral společně s Jamesem Bachelorem, který například psal pro seriál Do temnoty. Ve snímku se také dočkáme herců jako Danny Glover, Lyrica Okano, Christina ChangMatt Walsh.

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 6. 2022.