Na tahu pořádají svůj festival, který bude zaměřen na RPGs, gaming, fantasy a podobná nerdská témata. Konečně byl zveřejněn kompletní program! Zajímá vás, co se bude dít? Dozvíte se uvnitř článku! 

Dnes byl konečně zveřejněn program prvního ročníku Fest Na tahu! Kompletní program naleznete na webových stránkách Festu! Tento festival pro všechny fanoušky RPG, fantasy, sci-fi a gamingu proběhne 7. - 8. srpna v Českých Budějovicích v krásném areálu místního DDM a také v Letním kině Háječek.

Hlavním lákadlem této akce je živé hraní Věčných duší, které proběhne v sobotu večer právě v letním kině! Kromě toho si bude možné užít živě také Na tahu štětcem i Věčné kecy s kecmasterem Geluem!

Přečtěte si také: Tento týden s Na tahu (12.7. - 18.7.)

A když mluvíme o mistru Geluovi, stálo by za to zmínit hosty, kteří se na Festu objeví. Gelu, Killer a Wrii budou hrdě reprezentovat Nerdfix a Indiana. Svou účast také přislíbili RobDiesALot, Medojed, Algernon, TartarusCast, Petr Kopl, Honzaj a další! Kompletní seznam hostů naleznete také na webových stránkách.

Celou dobu budou samozřejmě také přítomní všichni členové Na tahu. Každý z nich už má vybraný program, na který se nejvíc těší. O jaké programy jde? To se dozvíte níže!

JIRAS

Náčelňas je starý filosofický mudroprd. Což víme, protože v uplynulých měsících jsme s ním každou cestu do Prahy poslouchali kromě country také filosofické přednášky. Proto nás nepřekvapí, že Jiras jako program, na který se nejvíc těší, vybral přednášku Morální filosofie ve fantasy světech od Nsete.

FLOWEE

Naší drahé Flowee se pravděpodobně velmi zalíbilo DMování a chce do něj proniknout více, protože ji v programu nejvíce zaujala přednáška od Lacrota na téma Tvorba a psaní dobrodružství. Že bychom se dočkali toho, že nám Flowee vydá připravené dobrodružství?

ENDY

Endy je celý natěšený na přednášku Už mi lásko není 20 let, je mi skoro 30 a jsem streamer. Pročpak Endyho zaujala zrovna tato přednáška? Určitě proto, že tuto přednášku bude mít na starosti streamer RobDiesALot, kterého můžete znát například z našeho prvního Hexakoronu!

KUBA

Kubovi je už trochu líto, že na každý stream Na tahu štětcem si diváci připravují vidličky. Proto se rozhodl na svém umění trochu zapracovat a došel k závěru, že nejvíce mu pomůže workshop o kreslení fantasy postav, který budou mít společně Petr Kopl (autor komiksového Zázraka) a Aiwy.

ROBO

Robo své největší nadšení vyjádřil nad programem, který bude mít naše dvorní malířka Aiwy. Rozhodla se totiž, že se podělí o kus svého know-how a bude mít přednášku na téma Jak na charakter design. Pokud tedy budete trpět u Štětce v sobotu, v neděli si můžete spravit chuť!

ROBKO

Robko se úplně tisíc těší na naší chillzonu. Plánuje, že tam bude trávit většinu času a upíjet ristretto jako správný Mistral. V chillzoně kromě Robka potkáte i všechny naše hosty, kteří tam budou mít Meet&Greet! Takže pokud chcete osobní kontakt, fotečku, nebo podpis, jasné místo, kam jít!

7. - 8. SRPNA V ČESKÝCH BUDĚJOVÍCH

Doražte si užít trochu té nerdské pohody a buďte s námi Fest Na tahu!