Herec, komik a filmař Julio Torres nám loni nadělil svůj režijní celovečerní debut, kterým se stala surrealistická podívaná jménem Problemista. A zdá se, že podobně bizarní bude i jeho chystaný titul v podobě minisérie jménem Fantasmas, která na službě Max vyjde už příští týden. Venku každopádně máme oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

V jedné z hlavních rolí zde uvidíme přímo Torrese, jehož postavu v dětství zasáhl blesk. Od té doby vidí celý svět… v trochu jiném světle. Jednoho dne ale ztratí velice cenný předmět. V rámci svého pátrání se tak ocitne ve snové alternativní verzi New Yorku, kde na něj čekají často děsivé, ale vždy komické interakce s řadou neobvyklých postav. Minisérie by nám tak měla nabídnout příběh o lidech, kteří hledají smysl, účel a spojení ve stále izolovanějším světě. 

Showrunnerem celé minisérii je sám Julio Torres, který je také jedním z tvůrců komediálního seriálu Los Espookys (2019).

Dále by se měli v chystaném titulu objevit herci jako Emma Stone, Paul Dano, Steve Buscemi, Alexa Demie, Julia Fox, Bowen Yang, Kim Petras, Aidy Bryant, Gregory Connors a další

Na službě Max od 7. 6. 2024.