Jelikož poslední dobou se MCU projektům příliš nedařilo, Marvel musí pro své nadcházející tituly krapet změnit strategii. Dotkne se to samozřejmě i seriálové tvorby. V rámci toho vyšlo najevo, že komiksový gigant údajně připravuje zbrusu nový animovaný MCU seriál, který má nést název Eyes of Wakanda. A jak může být z názvu zřejmé, souviset bude s Black Pantherem.

Přesné detaily o ději zatím neznáme, ale seriál by se měl podle všeho zaměřit na předky slavného hrdiny, přičemž bychom měli sledovat, kterak se vlastně úloha ochránce Wakandy předávala z generace na generaci. Podle krátkého popisu by se seriál měl také zaměřit na udatné válečníky, kteří dostanou za úkol vycestovat do světa, aby našli vibraniové artefakty. Ale ještě uvidíme, co nám odhalí další informace. 

Vlastně se ani nemůžeme divit tomu, že animovaný spin-off dostane právě Black Panther. Prvnímu hranému filmu z roku 2018 se podařilo utržit až 1,3 miliardy dolarů, což z něho dělá jeden z nejúspěšnějších MCU filmů všech dob. Následné pokračování s podtitulem Wakanda Forever, které vyšlo minulý rok, si také nevedlo špatně, aspoň tedy v porovnání s jinými marvelovskými tituly čtvrté a páté fáze, protože film nakonec utržil 859,2 milionů dolarů.

Lze tudíž pochopit, Marvel se ke slavnému superhrdinovi snaží opět najít cestu jinými a zajímavými způsoby. Zda se mu to ale vyplatí, je otázkou. 

Zatím nebylo oznámeno, kteří herci vlastně seriálu propůjčí své hlasy. Ale nepřekvapilo by nás, kdyby si některé hvězdy z předešlých dvou dílů střihly nějaké to cameo.

Seriál bude každopádně premiérovat na Disney+, oficiální datum premiéry ale zatím neznáme. Snad někdy po novém roce se dozvíme, kdo všechno se k projektu vlastně připojí.