Fanoušci H. P. Lovecrafta, zbystřete! Na konci příštího měsíce se můžeme těšit na premiéru erotického horůrku Suitable Flesh, který bude volně vycházet z autorovy povídky Věc na prahu z roku 1937. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou příběhu se stává psychiatrička Elizabeth Derby (Heather Graham), která si rozhodně nemůže nač stěžovat. Má dobře placenou práci, hodného manžela a celkově skvělý život. Pak ale přijde na scénu tajemný pacient (Judah Lewis), který trpí disociativní poruchou identity, jemuž chce Elizabeth pomoct. Elizabeth se však nechá svým mladým pacientem svést, což však pro ni bude mít strašlivé následky. 

Elizabeth si uvědomí, že její sexuální radovánky byly… řekněme vcelku podívané. Obrátí se proto na svou kolegyni (Barbara Crampton), aby jí poradila, stejně tak se snaží zjistit, kým vlastně onen mladý pacient ve skutečnosti je. Než ale stačí odhalit strašlivou pravdu, je už příliš pozdě.

Elizabeth se stane obětí jakéhosi rituálu, po kterém nad jejím tělem převezme nadvládu zlá démonická entita. Ta si evidentně skrze své ženské tělo začne užívat nové svobody, která bude zahrnovat spoustu sexu, násilí a zla. 

O režii se postaral Joe Lynch, který je zodpovědný za snímky jako Pach krve 2: Cesta nikam (2007), Everly (2014) a O život (2019). Scénář zpracoval Dennis Paoli (Re-Animator).

Dále si ve snímku zahrají herci jako Bruce Davison, Johnathon Schaech, Giovannie Cruz, Chris McKenna, J.D. Evermore a Jonah Ray.

Snímek by měl dorazit na VOD 27. 10. 2023.