Zoe Bell, Novo Zélandská herečka a kaskadérka známá z filmu Raze a ze svojí spolupráce s Quntinem Tarantinem na Kill Billovi ve virálním videu doslova nakopala koroně zadek.

Příhodně pojmenované video "Boss Bitch Fight Challenge" je chytrý mix samostatně natočených videí předních Hollywoodských hereček jako Scarlett Johansson (Black Widow), Florence Pugh, Rosie Perez, Halle Berry, Rosario DawsonMargot Robbie (Harley Quinn) Zoe Saldana a dalších. Jak můžete vidět výše, každá účastnice zaútočí na kameru čímž vyzve další herečku. A tak ve videu každá předvede svůj unikátní chvat. Můžeme například vidět Harley s její baseballovou pálkou nebo Xenu s čakramem.

Takto navázaly na video z minulého měsíce od jejich mužských kaskadérských kolegů. Těch by jsme si správně ve filmech všimnout neměli, ale co jim zde chybí v hereckých schopnostech, to nahrazují profesionálním nasazením. Můžeme se pobavit nad kopy z otočky, které snadno zastíní slavný „jeřábí kop“ nebo krkolomnými pády při kterých doufám, že se skutečně nikdo nezranil. Videa jsou vtipnou alternativou probíhající Don't rush výzvy, do které se nedávno zapojili i čeští a slovenští cosplayeři.