V roce 2007 nám režisérská esa Quentin Tarantino a Robert Rodriguez nadělili svůj projekt jménem Grindhouse, který se v podstatě skládal ze dvou celovečerních filmů. Od Rodrigueze to byla Planeta Teror a od Tarantina zas Auto zabiják. Celý projekt však obsahoval ještě jednu unikátní věc. A to několik fiktivních trailerů na neexistující filmy, o které se kromě Rodrigueze postarali například Rob Zombie, Edgar Wright a Eli Roth.

A právě poslední zmíněný, tedy herec a režisér Eli Roth, se rozhodl udělat trailer na krvavý hororový slasher film jménem Thanksgiving, na který se můžete podívat níže. Příběh tak pojednává o sadistickém vrahovi, který na Den díkuvzdání rozpoutá v malém americkém městečku krvavý masakr. Nyní se ale zdá, že Roth se nakonec rozhodl svou hororovou jednohubku skutečně převést do plnohodnotné filmové podoby. 

Jak už nějaký ten pátek víme, Roth momentálně pracuje na filmové adaptaci slavné herní série Borderlands. Server Deadline ale informoval o tom, že snímek čekají určité přetáčky, o které se má postarat Tim Miller, režisér prvního Deadpoola. V rámci toho tak může Eli Roth lépe připravovat svůj plán na výrobu celovečerní verze svého fiktivního traileru.

Zajímavé také je, že i přestože se jedná o americký svátek, celý trailer se natáčel v České republice, přesněji v Kladně během doby, kdy Roth natáčel druhý díl Hostelu. V traileru se tak například mihnou herci jako Lilian Malkina, Karel Vaňásek a Petr Vančura.

Nutno také připomenout, že Roth není jediný filmař, který se rozhodl snímek podle svého fiktivního traileru skutečně natočit. Prvním byl sám Robert Rodriguez, který nám v roce 2010 nadělil svůj snímek Machete, v němž hlavní roli ztvárnil Danny Trejo. O tři roky později se film dokonce dočkal i pokračování jménem Machete zabijí. 

Natáčení celovečerní verze Thanksgiving by mělo začít někdy na začátku jara, přičemž o scénář se údajně postaral Rothův dlouhodobý spolupracovník Jeff Rendell, který si zahrál jak v samotném fiktivním traileru, tak i v režisérově hororu Cabin Fever z roku 2002.

Na výrobu snímku bude dohlížet studio Spyglass. A i přestože Eli Roth rozhodně nepatří mezi nejšpičkovější filmaře na světě, budeme mu držet palce, aby se mu projekt co nejlépe vydařil.