Marvel nám krátce po novém roce nadělí zbrusu nový MCU seriál jménem Echo, který se zaměří na drsné dobrodružství titulární neslyšící antihrdinky (Alaqua Cox). Nedávno jsme se dočkali další krátké upoutávky, která je zároveň také pohledem do zákulisí. Nabídne tak komentář jak od tvůrců, tak i od herců. Podívat se na ni můžete výše. Upoutávka opět především láká na akční pasáže, které se mají od mnohých jiných MCU titulů lišit především svou velkou mírou násilí.

Jak už dlouho víme, Echo bude prvním MCU seriálem v historii, který dostal rating TV-MA, čímž je určen divákům od 18 výše. Zda se ze série nakonec vyklube slušná podívaná, je otázkou. Echo se mimo jiné chlubí tím, že se bude jednat o temné krimi drama, v němž se nebude zachraňovat svět a nic nebude černobílé. Oproti jiným marvelovským titulům máme proto čekat mnohem více uzemněný příběh. To všechno zní samozřejmě dobře, ale však to s těmi marvelovskými seriály znáte. Holt se necháme překvapit. 

O režii jednotlivým epizod se postaraly Sydney Freeland (Star Trek: Podivné nové světy) a Catriona McKenzie (Živí mrtví).

Dále se v seriálu objeví herci jako Devery Jacobs, Zahn McClarnon, Graham Greene, Tantoo Cardinal, Chaske Spencer, Cody Lightning a Andrew Howard.

Všechny epizody naráz vyjdou na Disney+ již 9. 1. 2024.