Prvním marvelovským seriálem, kterého se po novém roce dočkáme, bude Echo. Ten se nám na začátku minulého měsíce pochlubil prvním oficiálním trailerem, který nevypadal vůbec špatně. Ale jelikož jde o seriálový MCU titul, tak bychom se nedivili, kdybyste o jeho kvalitách měli určité pochybnosti. Na světě každopádně máme novou upoutávku, která nám dává jasně najevo, že seriál se s násilím držet zpátky nebude. Alespoň tedy oproti jiným marvelovským titulům.

Jak už nějakou dobu víme, Echo dostala rating TV-MA, čímž je určen divákům od 18 výše. Jedná se tak o historicky první MCU seriál, který tento rating dostal. Příběh by se měl odehrávat nějaký čas po událostech Hawkeye. Osamělá antihrdinka Maya (Alaqua Cox) se vydává do Oklahomy, aby se ukryla před následky svých činů z minulosti. Kingpin (Vincent D’Onofrio) ale ještě neřekl poslední slovo. 

O režii jednotlivým epizod se postaraly Sydney Freeland (Star Trek: Podivné nové světy) a Catriona McKenzie (Živí mrtví).

Dále se v seriálu objeví herci jako Devery Jacobs, Zahn McClarnon, Graham Greene, Tantoo Cardinal, Chaske Spencer, Cody Lightning a Andrew Howard.

Všechny epizody naráz vyjdou na Disney+ již 9. 1. 2024.