První sezóna hraného seriálu One Piece nechala leckoho v úžasu. Nejenže dokázala skvěle předat poslání původní manga předlohy, ale spoustě oddaným fanouškům dovolila prožít ono dobrodružství znova a plně si ho vychutnat. Z těchto a mnoho dalších důvodů, byla téměř okamžitě potvrzena druhá série a nyní se postupně odhaluje, kdo se ujme nových rolí a postav. Navíc Netflix oficiálně potvrdil, že začalo natáčení druhé série v Jižní Africe! A na to se můžete podívat ve videu výše.

Druhá sezóna by dle odhalených informací měla pokrýt Arabasta ságu, zahrnující Reverse Mountain, Whisky Peak, Little Garden, Drum Island a Arabasta ark. Už teď máme potvrzeno, že se Luffy v podání Iñaki Godoye setká s Baroque Works, konkrétně se členy Mr. 3, Miss Valentine, Mr. 5 a Mr. 9. Tuto organizaci založil jistý válečník, kterého kvůli možnému prozrazení nebudeme jmenovat, aby rozvrátil Arabastové království. Zároveň se ale jedná o lovce odměn, a tak jim není cizí občas pochytat pár banditů nebo pirátů, což Luffyho posádka samozřejmě je. Jak se to ale celé bude odehrávat je pro nás záhadou.

Co ale víme, tak Mr. 3 si zahraje David Dastmalchian, postavy Miss Valentine se zhostí Jazzara Jaslyn, Mr. 5 bude Camrus Johnson a Mr. 9 se stane Daniel Lasker.

V této příběhové části se samozřejmě nejedná o jediné postavy, na které zda narazíme. Podstatná část by se měla věnovat i Mariňákům, a tak se dostane na Smokera v podání Calluma Kerra, Tashigi, kterou ztvární Julia Rehwald, Wapola si zahraje Rob Colletti a Daltona si na paškál vezme Ty Keogh. Pokud se bude seriál držet aspoň základní kostry příběhu, je možné, že potkáme i velrybu Laboon, který má v tak obrovském světě i své místo. Otázkou zůstává, zda a v jaké podobě se dočkáme takových postav jako je Princezna Vivi, Robin nebo milovaní obři, kteří se objevili i v posledních dílech mangy.

Ovšem tou největší a zároveň nejobávanější otázkou je, co se stane s Tony Tony Chopprem? Jedná se o soba, který snědl Hito Hito no Mi zoanského typu. Tedy v překladu lidské ovoce, které malému sobíkovi s modrým nosem umožnilo vzít na sebe lidské vlastnosti. A jak si nejspíš dokážete domyslet, jedná se o bytost, která dokáže měnit podoby, a to ze soba, na poločlověka nebo i člověka s parohy, záleží, kterou formu si vybere. Není tedy divu, že mnoho fanoušků se obává výsledného zpracování. Buď se Chopper stane kompletně CGI, nebo se z něj stane herec v kožichu. Anebo se obě možností smíchají a vyleze z toho něco jiného. Kdo ví.

Výkonným producentem seriálu je tvůrce mangy a anime Eiičiró Óda a spoluscenáristé Matt Owens a Joe Tracz. Dalšími výkonnými producenty jsou Marty Adelstein a Becky Clements z Tomorrow Studios, Tetsu Fujimura, Chris Symes a Steven Maeda (který byl spolu s Owensem spoluscenáristou první série, ale odstoupil a ve druhé sérii ho nahradil Tracz). A pokud nevíte, zda se na seriál podívat, tak vám doporučujeme podívat se na naší recenzi, kterou najdete níže.