Ve středu jsme vám přinesli rozsáhlý článek o nové streamovací službě HBO Max, která nabídne spoustu zajímavého exkluzivní obsahu v podobě filmů a seriálů. Dnes jsme se dozvěděli, že součástí bude i druhá řada seriálu Doom Patrol. Ten je založen na komiksu ze světa DC. Seriál bude dostupný v den spuštění HBO Max i na platformě DC Universe.

Příprava nové řady začne v průběhu tohoto měsíce. Těšit se můžeme na Matta Bomera jako Larryho Trainora/Negative Mana. Dále Brendan Fraser jako Cliff Steele/Robotman, April Bowlby jako Elasti-Woman, Diane Guerrero jako Crazy Jane, Joivan Wade jako Victor Stone/Cyborg, Alan Tudyk jako Mr. Nobody nebo Timothy Dalton jako Dr. Niles Caulder/The Chief.

„Doom Patrol je skupina superhrdinů, kteří utrpěli strašlivou nehodu, z níž vyvázli obdaření nadlidskými schopnostmi, ale také zjizvení a znetvoření. Když je jejich šéf unesen, jsou povoláni do akce,“ popisuje seriál HBO. První řadu naleznete na HBO GO.

Jsem zvědav, co bude s HBO GO po spuštění HBO Maxi. V současné době víme, že ke spuštění nové služby dojde v květnu/máji 2020 a stát bude 14,99 dolarů měsíčně. Za 382 korun měsíčně (přibližně) máte získat přístup k obsahu čítající 10 000 hodin. Otázkou je, v jakých zemích bude na začátku dostupná. Na oficiální stránky se z České republiky v současné době nedostanete.

Nahoře najdete trailer na první řadu seriálu Doom Patrol.