Netflixu padla do rukou práva na chystaný hororový thriller jménem Don’t Move, na němž se jakožto producent podílí Sam Raimi, jeden z otců franšízy Evil Dead a tvůrce spider-manovské trilogie s Tobey Maguirem. Na palubě filmu už také máme dvě hlavní hvězdy, kterými se stanou Američané Kelsey Asbille a Finn Wittrock.

Asbille budou jednoznačně znát fanoušci seriálu Yellowstone (2018), ve kterém si zahrála Monicu Dutton, vidět jsme ji také mohli ve čtvrté řadě Farga (2014).

Wittrocka zas nejspíše poznají fandové seriálu American Horror Story (2011), ve které působil hned v několika řadách. Dále se objevil v titulech jako Nezlomný (2014) a La La Land (2016). Už také nějaký čas víme, o čem vlastně snímek bude. 

Příběh by se měl zaměřit na zkušeného sériového vraha, který vstříkne truchlící ženě do těla jakousi nervově paralytickou látkou. Ta ale zřejmě nezačne účinkovat okamžitě. Oba dva se tak nacházející hluboko v lesích daleko od civilizace, ze kterých bude muset žena uniknout.

Bude tak muset prchat, schovávat se a bojovat o přežití. Je ale třeba, aby si pospíšila, protože zmíněná látka začíná pomalu přebírat kontrolu nad celým jejím tělem. Bude se tak muset dostat do bezpečí dřív, než selže celý její nervový systém. Zatím ovšem nevíme, kdy přesně se filmu na zmíněné streamovací platformě dočkáme. 

O režii se postará filmařské duo Brian Netto a Adam Schindler, které už se Samem Raimim spolupracovalo na seriálu 50 States of Fright (2020). Netto také natočil horůrek Delivery (2013), Schindler zas snímek V pasti (2015).

O scénář se postarali T.J. Cimfel a David White (There's Something Wrong with the Children).