Zatímco Hulu už brzy vrátí život Animákům z vodárenské věže Warner Bros a nabídne tak zábavu širokému spektru diváků mnoha věkových kategorií, platforma Disney+ nedávno udělala radost těm nejmenším. Představila totiž oficiální trailer chystaného seriálu The Wonderful World of Mickey Mouse.

Myšák Mickey je známá animovaná postavička z dílny The Walt Disney Company, která se poprvé objevila v krátkometrážním snímku Plane Crazy v roce 1928. Od té doby však prošla řadou transformací, což dokazuje i nový trailer, který mnohým divákům jistě připomene jejich dětství. Na rozdíl od Mickeyho klubíku (2006) nám nadcházející seriál nabídne komplexnější dobrodružství, jemuž se meze nekladou. 

Přečtěte si také: 7 zbytečných pokračování Disney filmů

Na scénu se pochopitelně vrátí i Mickeyho přátelé. Fanoušci se tak mohou těšit také na zbytek ikonické šestky, jež tvoří Minnie, kačer Donald, Daisy, Goofy a Pluto. Dobrou zprávou je, že se do práce na sérii vrací výkonný producent předchozího seriálu Paul Rudish. Vrací se také řada původních dabérů, takže opět zazní ikonické hlasy, jejichž majiteli jsou Chris Diamantopoulos, Tony Anselmo nebo Tress MacNeille. Jediná dabérka Minnie musela být nahrazena, takže místo Russi Taylor, která zemřela na rakovinu tlustého střeva, uslyšíme hlas Kaitlyn Robrock.

A kdy se zběsilé jízdy napříč dekádami animovaných Spojených států dočkáme? Myšák Mickey a jeho přátelé nejen dětské diváky vezmou na společné dobrodružství již 18. listopadu 2020, a to výhradně na platformě Disney+, která by se k nám měla dostat v druhé polovině příštího roku.