Loni na jaře vydal Netflix seriálové politické drama jménem Diplomatické vztahy, ve kterém se v hlavní roli představila Keri Russell. Nedlouho po premiéře pak streamovací služba dala díky skvělé sledovanosti zelenou i druhé řadě, které se dočkáme už letos na podzim. Nyní konečně známé i přesné datum premiéry, které spadá na 31. 10. 2024. Venku máme i první dvě fotky, které si můžete prohlédnout níže. V nejbližší době bychom se také mohli dočkat nějakého prvního traileru, který poodhalí více o příběhu.

První sezóna vyprávěla o americké velvyslankyni Kate Wyler (Russell), která se své nové a důležité úlohy zhostila teprve před krátkou dobou, ovšem hned ji čeká náročný úkol. Americký prezident ji vyšle do Londýna, kde se setkává s premiérem Nicolem Trowbridgem (Rory Kinnear), aby mohli zahájit jednání, která by zabránila válečné krizi. Kate bude muset zmírnit mezinárodní maléry, navázat strategická spojenectví v Anglii a přizpůsobit se svému novému místu v centru pozornosti. A přitom se bude snažit přežít manželství s kariérním diplomatem a charismatickou politickou hvězdou Halem Wylerem (Rufus Sewell).

Showrunnerkou a hlavní scenáristkou se stala Debora Cahn, která psala pro slavné seriály jako Chirurgové (2005) a Ve jménu vlasti (2011).

O režii jednotlivých epizod se postarali Liza Johnson, Simon Cellan Jones, Andrew Bernstein a Alex Graves.

Dále hrají David Gyasi, Ali Ahn, Ato Essandoh, Adam Silver, Jon Moore, Eric Tiede, Bhav Joshi, Joey Eden a Anna Francolini.