Britská filmařka Lynne Ramsay, jejímž nejznámějším filmem bude zřejmě thriller Musíme si promluvit o Kevinovi (2011), kde hrál zlý Ezra Miller, se po letech vrátí s novým celovečerákem. Měl by nést romantický název Die, My Love, přičemž jedením z producentů bude legendární Martin Scorsese.

Snímek už také nabírá na palubu známé herecké tváře, k filmu už je nějakou dobu upsaná Jennifer Lawrence (Nic ve zlým), přičemž server Deadline hlásí, že o účinkování momentálně jedná Robert Pattinson (The Batman).

Příběh by se podle všeho měl odehrávat v odlehlé a zapomenuté venkovské oblasti ve Francii, kde se s psychózou bojující matka snaží zachovat si zdravý rozum. O roli, kterou by měl ztvárnit Pattinson, zatím nic nevíme. Snímek by měl každopádně vycházet ze stejnojmenné předlohy z roku 2019, kterou napsala Ariana Harwicz.

Lynne Ramsay se postará jak o režii, tak i o scénář, na němž ještě pracovala irská scenáristka Enda Walsh (Hlad). Posledním filmem Lynne Ramsay byl thriller Nikdys nebyl (2017) s Joaquinem Phoenixem v hlavní roli, dále natočila tituly jako Chytač krys (1999) a Morvern Callarová (2002).

Minulý měsíc vyšlo najevo, že natáčení začne už někdy během léta, zatím ale nemáme na světě žádné datum premiéry. Každopádně se moc těšíme na to, co pro nás schopná filmařka ukuchtí tentokrát.