Ještě někdy během letošního roku nám Amazon nadělí nový krimi seriál, jehož hlavním hrdinou se stane Alex Cross, schopný detektiv a forenzní psycholog z knižní série světových bestsellerů od amerického autora Jamese Pattersona. Na světě už máme i první krátkou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Slavného detektiva, jehož talent zahrnuje proniknutí do psychiky vrahů a jejich obětí, aby je mohl identifikovat a následně i dopadnout, tentokrát ztvární Aldis Hodge (Neviditelný). Ten je sice milujícím otcem, ale jeho cílevědomost ho dohání až k posedlosti, když se snaží vrahouny dopadnout. Zoufale touží po lásce, nicméně vražda jeho ženy ho až příliš ranila na to, aby nějakou přijal.

Někdy v budoucnu bychom se ještě mohli dočkat plnohodnotného traileru, který nám toho o ději prozradí více. V minulosti se Alex Cross objevil ve filmových titulech Sběratel polibků (1997) a Jako pavouk (2001), kde si ho zahrál Morgan Freeman. O něco novějším snímkem pak byla Vražedná hra (2012) s Tylerem Perrym. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Ben Watkins, který také stál za vznikem seriálu Hand of God (2014). O režii jednotlivých epizod se postarali Craig Siebels (Status: Nežádoucí) a Nzingha Stewart (Čára).

Dále hrají Jennifer Wigmore, Mercedes de la Zerda, Sharon Taylor a Siobhan Murphy.

Seriál vyjde na službě Prime Video někdy během letoška.