Na konci měsíce k nám dorazí horůrek od studia Vertcial, který ponese název Dead Sea. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává mladá žena jménem Kaya (Isabel Gravitt), která se svými přáteli vyrazí na výlet, během něhož se chystají pořádně zablbnout na vodních skútrech. To se však ukáže být hrubou chybou, protože veškerou srandu jim zkazí strašlivá nehoda, kvůli které pro ně brzy začne boj o holý život. Z vody je dostane kapitán rybářské lodi, který však nemá ani v nejmenším dobré úmysly. Kaya a její přátelé se tak ocitnou ve smrtící pasti, ze které nebude vůbec jednoduché se dostat. Hlavní hrdinka, ale bude muset přijít na způsob, jak z kapitánovy zlé hry uniknout, jinak bude mít tento výlet hodně špatný konec. 

O scénář a režii se postaral Phil Volken, který má za sebou komedii Pozlátko Hollywoodu (2013) a dobrodružné drama Extortion (2017).

Dále se ve snímku objeví herci jako Dean Cameron, Garrett Wareing, Genneya Walton, Alexander Wraith, Al Burke a Brian Silverman.

Ve vybraných amerických kinech od 26. 7. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.