Studia MGM a Amazon nám na konci příštího měsíce nadělí hororovou podívanou jménem Dark Harvest, která bude vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy z roku 2006 od Normana Partridge. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh by nás měl zavést do prokletého městečka, ve kterém se každoroční sklizeň stává brutální bitvou o přežití. Z kukuřičného bludiště totiž během Halloweenu roku 1963 povstane strašlivá entita jménem Sawtooth Jack, která začne ohrožovat existenci celého města. Skupina mládenců, mezi kterými je i hrdina Richie Shepard (Casey Likes), se proto musí spojit, aby se vydali za nebezpečným posláním. Musí Sawtooth Jacka najít a do půlnoci ho zlikvidovat. Jinak jejich město bude čelit strašlivým následkům. 

Richie, jehož motivuje vítězství jeho bratra z minulého roku, ale odhalí šokující tajemství, které ho postaví před zásadní volbu, díky které bude moct zlomit celý cyklus jednou provždy. Z popisu filmu to vypadá, že nás čeká více méně věrná adaptace původní předlohy, tak doufejme, že se ze snímku vyklube alespoň trochu zábavné hororové pokoukání.

Zcela původně jsme se filmu měli dočkat už před dvěma roky, nicméně kvůli pandemii koronaviru byl snímek odložen na podzim 2022. Posléze se MGM rozhodlo, že snímek do kin nepošle, v rámci čehož následovalo nové datum premiéry pro rok 2023. 

O režii se postaral David Slade, kterému vděčíme za snímky jako V pasti (2005), 30 dní dlouhá noc (2007) a Twilight sága: Zatmění (2010). Scénář zas zpracoval Michael Gilio (Dungeons & Dragons: Čest zlodějů).

Dále se ve snímku objeví herci jako Dustin Ceithamer, Alejandro Akara, Emyri Crutchfield, Jeremy Davies, Ezra Buzzington, Luke Kirby, Elizabeth Reaser a Megan Best.

Snímek půjde do digitální distribuce 13. 10. 2023.