Příští měsíc nám studio Lionsgate nadělí hvězdně obsazený krimi thriller jménem Damaged, ve kterém v hlavních rolích uvidíme Samuela L. Jacksona (Argylle: Tajný agent) a Vincenta Cassela (Tři mušketýři: D'Artagnan). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Ve Skotsku jednoho dne začne řádit tajemný a sadistický vrahoun. Místní vyděšené úřady se proto rozhodnou pořádat o pomoc chicagského detektiva Dana Lawsona (Jackson), který před 5 lety vyšetřoval vražedné řádění s velice podobným hrůzostrašným vzorem. Jednalo se však o vyšetřování, které nikdy nebylo uzavřeno. Dan tak spojuje síly se skotským ochráncem zákona Glenem Boydem (Gianni Capaldi), s nímž musí zastavit nelítostného sériového vraha dříve, než připraví o život další oběť. Oba dva detektivy však stále ještě trápí démoni minulosti. 

O režii se postaral Terry McDonough, který natáčel pro seriály jako Perníkový táta (2008), Volejte Saulovi (2015) a Expanze (2015). O scénář se postarali výše zmíněný Gianni Capaldi a Koji Steven Sakai.

Dále se ve snímku objeví herci jako Vincent Cassel, John Hannah, Kate Dickie, Brian McCardie, Nicolette McKeown, Samantha Coughlan, Michael Guest a Birol Tarkan Yıldız.

Snímek bude uveden na VOD 12. 4. 2024.