Třetí díl detektivky Na nože pokračuje s rozšiřováním svého hvězdného obsazení. Chystaný film, který ponese název Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, nedávno nabral na palubu amerického herce Thomase Hadena Churche, kterého budou mnozí znát jako představitele Flinta Marca alias Sandmana ze Spider-Mana 3 (2007). Roli si pak ještě zopakoval ve veleúspěšném MCU snímku Spider-Man: Bez domova (2021).

Největší úspěch ve své kariéře zaznamenal s komediálním dramatem Bokovka (2004), za které byl nominován jak na Oscara, tak i na Zlatý glób. Dále ho můžeme znát z titulů jako Zabiják Joe (2011), John Carter: Mezi dvěma světy (2012) nebo Twisted Metal (2023). Ani u něho však není známo, koho si vlastně zahraje. 

Natáčení třetího dílu, ve kterém si posvítíme na dosud nejnebezpečnější případ Beniota Blanca (Daniel Craig), by mělo začít už někdy v nadcházejících dnech ve Velké Británii.

K filmu už jsou upsaní následující herci: Cailee Spaeny (Občanská válka), Josh O'Connor (Rivalové), Andrew Scott (Ripley), Glenn Close (Americká elegie), Kerry Washington (Nespoutaný Django), Jeremy Renner (Starosta Kingstownu), Mila Kunis (Černá labuť), Josh Brolin (Duna: Část druhá) a Daryl McCormack (Hodně štěstí, pane Veliký).

Furt nevíme, zda se k filmu připojí i Tom Hardy (Venom) a Lindsay Lohan (Protivný sprostý holky), o jejichž účasti se šuškalo ještě před týdnem.

Scénář zpracoval Rian Johnson, který se opět chopí otěží režie. Netflix film uvede někdy během příštího roku.