Před rokem padla první klapka dalšího filmového dílu z hororové série Oni (The Strangers), ve které jsme se stali svědky vražedného řádění trojce maskovaných psychopatů. Nový film si tentokrát vzal na starost režisér Renny Harlin (Smrtonosná past 2), který plánuje vytvořit hned celou trilogii. A server Entertainment Weekly se pochlubil prvními fotkami, které si můžete prohlédnout níže.

Hlavními hrdiny příběhu se tentokrát stanou Maya (Madelaine Petsch) a její snoubenec Ryan (Froy Gutierrez), kteří se rozhodnout vyrazit si na malý výlet. Následně se ubytují v odlehlé chatě v lesích (klasika), kde si mohou užívat soukromí. To jim ale naruší skupina maskovaných zabijáků, kteří jim chystají udělat ze života peklo. 

Sám Harlin sdělil, že snímek se tak bude podobat původnímu filmu z roku 2008 od Bryana Bertina, kde si zas hlavní protagonisty zahráli Scott Speedman a Liv Tyler. Harlin se chtěl s filmem vrátit k onomu motivu, kdy mladý pár musí v izolovaném prostředí čelit strašlivé hrozbě zvenčí, nad jejímž důvodem visí otazník.

Nyní je otázkou, jak bude chystaný film, který se podle všeho bude nazývat The Strangers Chapter 1, navazovat na dva předešlé tituly. Bude se jednat o prequel? Nebo má Harlin zcela jiné plány? Doufejme, že nám alespoň částečnou odpověď přinese nějaký ten první oficiální trailer. 

Kromě Smrtonosné pasti 2 (1992) je Renny Harlin také zodpovědný za snímky jako Cliffhanger (1993), Dlouhý polibek na dobrou noc (1996) a Lovci myšlenek (2004). Za scénářem stojí Alan R. Cohen a Alan Freedland.

Dále by se ve filmu měli objevit herci jako Gabriel Basso, Rachel Shenton, Ema Horvath, Ella Bruccoleri, George Young, Ryan Bown a Ben Cartwright.

Snímek by měl premiérovat někdy během příštího roku.