Britská herečka Daisy Ridley bude zřejmě už napořád spojována především se sequelovou trilogií Star Wars, kde ztvárnila hlavní hrdinku Rey Skywalker. Možná i vy její postavu ze srdce nenávidíte, ale rozhodně by se ona zášť neměla přenést na samotnou herečku, které talent rozhodně nechybí.

A už příští měsíc se objeví v psychologickém thrilleru jménem Magpie, ve kterém její postava zřejmě přejde k Temné straně Síly. Dokazuje to i samotný trailer, který si můžete pustit výše.

Film bude vycházet z námětu, který vymyslela sama Daisy Ridley. Zahraje si přední postavu jménem Anette, která už nějaký čas žije spolu se svým manželem Benem (Shazad Latif). Jejich život se ale pomalu začne bortit poté, co je jejich dcera obsazena do snímku, v němž vystupuje i svůdná filmová hvězda Alicie (Matilda Lutz). Slovo „svůdná“ je na místě, protože dle traileru začne evidentně motat hlavu Benovi. A jak se jeho náklonnost k Alicii navyšuje, začne hrozit, že všechna jejich tajemství a lži vyplavou na povrch. Anette se proto rozhodne udělat něco hrozivého. Co přesně? Zabije Bena? Nebo Alicii? To se holt nechme překvapit.  

O režii se postaral Sam Yates, který natočil televizní krimi Agatha a prokletí bohyně Ištar (2019). Scénář zas sepsal herec Tom Bateman, manžel Daisy Ridley.

Dále se ve snímku objeví herci jako Alistair Petrie, Pippa Bennett-Warner, Niall Wright, Cherrelle Skeete, Jenny Galloway a Emmet Kirwan.

V amerických kinech od 25. 10. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.