Někdy během letoška se dočkáme dramatu jménem Daddio, ve kterém se v hlavní roli objeví Dakota Johnson, hvězda z komiksovky Madam Web, jež je pro studio Sony obzvlášť mimořádným malérem. Chystaný kousek nám ale snad nadělí o něco lepší podívanou, výše se můžete podívat na první oficiální trailer.

Herečka si zahraje ženu jménem Girlie, která právě přiletěla zpět do New Yorku. Na letišti nastoupí do jednoho z taxíků, aby ji dovezl domů. Následně se ale pustí do řeči s taxikářem Clarkem (Sean Penn). Zprvu se baví jen o drobnostech a prkotinách, ale jak cesta pokračuje, konverzace začne obsahovat mnohem vážnější témata. Začnou tak mluvit nejenom o svých důležitých vztazích v životě, ale i o svých ztrátách a slabinách.

Film může krapet připomínat snímek Noc na Zemi (1991) od Jima Jarmusche, ale zda se bude jednat o podobně kvalitní podívanou, se necháme překvapit. 

O scénář a režii se postarala Christy Hall, jedna z tvůrkyň seriálu I Am Not Okay with This (2020). Zároveň se bude jednat o její celovečerní debut.

Kromě zmíněných dvou herců jsou ke snímku také upsaní Marcos A. Gonzalez a Shannon Gannon.

Snímek bude premiérovat v létě