Za pár měsíců uvede Sony Pictures Classics mile vyhlížející konverzačkové drama jménem Daddio, ve které si zahrají hvězdy Dakota Johnson (Madam Web) a oscarový Sean Penn (Asphalt City). Na světě máme nový oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou zatím vcelku chváleného filmu se stává Girlie (Johnson), která právě přiletěla zpět do New Yorku. Následně si přivolá taxíka, aby ji dovezl do jejího bytu na Manhattanu. V autě se pak pustí do nečekaně upřímného rozhovoru o mnoha různých tématech s přátelským taxikářem Clarkem (Penn). Nejprve se baví jen o drobnostech a prkotinách, nicméně jak jejich cesta pokračuje, po nějaké době zabřednou do mnohem vážnějších témat. Mluvit tak například budou nejenom o důležitých vztazích v životě, ale i o svých ztrátách a slabinách.

První reakce chválí jak výkony obou dvou herců, tak i fungující chemii mezi jejich postavami. Celkově to vypadá na milou komorní podívanou s pomalým tempem, která bude stát hlavně na kvalitě dialogů mezi oběma protagonisty. Snad se tedy máme nač těšit. 

O scénář a režii se postarala Christy Hall, jedna z tvůrkyň seriálu I Am Not Okay with This (2020), pro kterou bude film celovečerním debutem. Dále se ještě mají ve filmu objevit herci Marcos A. Gonzalez a Shannon Gannon.

V amerických kinech se snímek objeví 28. 6. 2024, snad se ho tedy eventuálně dočkáme i u nás.