Animovaná série o drsných superhrdinech přistane na Amazon Prime Video už letos v březnu. Včera byl zveřejněn nový teaser, který mimo jiné odhaluje reklamu na Vought-a-Burger, vesmírnou restauraci, která je obsazená různorodou skvadrou zákazníků. Dabing, poskytnutý Christianem Slaterem, povzbuzuje diváky, aby pozvali „celou rodinu na super překvapení“. Pravděpodobně vás však nejvíc překvapí hvězdné dabérské obsazení, které je zveřejněné na konci teaseru.

V obsazení se objevují taková jména jako Michael Cera, Don Cheadle, Chace Crawford, Kieran Culkin, Awkwafina. Giancarlo Esposito, Eliot Glazer, Jason Isaacs, Kumail Nanjiani, Justin Roiland, Seth Rogen, Andy Samberg, Ben Schwartz, Elisabeth Shue, Kevin Smith, Antony Starr, Nasim Pedrad, Simon Pegg, Kenan Thompson, Aisha Tyler a Youn Yuh Jung. A to jistě nebudou všichni, kteří se dabingu účastní.

The Boys: Diabolical, který bude mít premiéru 4. března na Amazon Prime Video, bude vyprávět „nevídané příběhy The Boys univerza“. Za zrodem příběhu stojí několik scénáristů, včetně Awkwafina, Gartha Ennise, Eliota Glazera a Ilany Glazer. Mezi další u nich patří například Evan Goldberg, Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland, Ben Bayouth, Andy Samberg a Aisha Tyler.

Přečtěte si také: Krimi komedie Nebezpečná laskavost se na službě Prime Video dočká pokračování

Producentský tým se skládá z Erica Kripkeho, který je zároveň výkonným producentem seriálu The Boys. V týmu jej doplňují Simon Racioppa, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Ori Marmur, Ken F. Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Michaela Starr, Loreli Alanís, Chris Prynoski, Shannon Prynoski a Ben Kalina.

Šílený příběh v The Boys: Diabolical se rozvine v průběhu osmi příběhů, přičemž každá epizoda bude trvat 12 až 14 minut. V první upoutávce od Amazonu jsme viděli roztomilé miminko s laserovýma očima, které způsobilo nehorázný masakr a nepořádek v několika krvavých scénách. 4. března se takovýchto scén snad dočkáme více při příležitosti premiéry prvního dílu. Je vhodné ještě připomenout, že zanedlouho po premiéře The Boys: Diabolical, konkrétně 3. června, vychází také první díl 3. řady The Boys.