Na začátku příštího měsíce uvede studio Samuel Goldwyn Films nový horůrek jménem Curse of the Sin Eater, který se již objevil na letošní události Panic Fest. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavním hrdinou příběhu se stává Rick Malone (Carter Shimp), chudý stavební dělník, na kterého se jednoho dne usměje štěstí. Tedy alespoň ze začátku to tak vypadá. Dohodne se s umírajícím obchodním magnátem, že po něm zdědí jeho obchodní impérium a majetek v hodnotě miliard. Dohoda však obsahuje jeden požadavek, nad kterým by leckdo vyvalil oči. Jakmile boháč zemře, Rick bude muset sníst bohatou hostinu z jeho mrtvoly. Hrdina si ale až příliš pozdě uvědomí, že tím nevědomky zdědí mnoho strašlivých hříchů a zločinů, kterých se miliardář dopustil, aby mohl vybudovat své bohatství. 

O režii se postaral Justin Denton, pro něhož bude film celovečerním režijním debutem. Scénář sepsali Adam Davis a Will Corona Pilgrim.

Dále se ve snímku objeví herci jako Elizabeth Laidlaw, Marcelo Wright, Shaina Schrooten, Larry Yando, Marika Engelhardt, J. Zane Stephens, Ryan Oliver, Jason Huysman, Melanie Keller a další.

Snímek bude uveden na VOD 6. 9. 2024.