Za necelý měsíc bude premiérovat nový krimi thriller jménem Cult Killer, ve kterém se v hlavních rolích objeví Antonio Banderas (Indiana Jones a nástroj osudu) a Alice Eve (Star Trek: Do temnoty). Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh, který nás zavede do pochmurného Irska, bude vyprávět o proslulém soukromém detektivovi jménem Mikhail Tellini (Banderas) a jeho parťačce Cassie Holt (Eve). A jelikož chce kráčet v jeho stopách, Tellini ji naučí vše, co správný vyšetřovatel potřebuje umět. Jednoho dne se ale Eve dostane do rukou hrozivý případ sériového vraha, který má spadeno na bohatou rodinu s temným tajemstvím. A který je zřejmě zodpovědný za následnou Telliniho smrt. Aby ale mohlo být ono tajemství odhaleno, bude třeba se zmíněným vrahem spojit síly. 

O režii se postaral Jon Keeyes, který má z posledních let na svém kontě ne příliš chválené akční thrillery jako Přeživší (2021) a Krycí jméno Banshee (2022). Scénář zpracoval Charles Burnley.

Dále se ve snímku objeví herci jako Shelley Hennig, Kim DeLonghi, Olwen Fouéré, Nick Dunning, Paul Reid, Matthew Tompkins, Sophie Amber, Kwaku Fortune a John Wollman.

V amerických kinech se snímek objeví 19. 1. 2024, o premiéře u nás zatím nemáme informace.