Režisér Boots Riley zabodoval se svou několik let starou bizarní komedií Sorry to Bother You (2018) hned na několika filmových festivalech. Tudíž rázem vyvstala otázka, co pro nás nadějný filmař přichystá příště. Tentokrát však Riley zabrouzdal do seriálových vod, přičemž už za necelý měsíc bude na službě Prime Video od Amazonu premiérovat jeho série jménem I'm a Virgo. A ano, zase to vypadá jaksepatří divně. Ale my si rozhodně nestěžujeme! Amazon se tak pochlubil plnohodnotným oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Příběh bude vyprávět o mladém muži jménem Cootie (Jharrel Jerome), který by byl za normálních okolností zcela normálním puberťákem, kdyby nebylo jedné určité maličkosti. Ehm…to možná bylo špatně použité slovo, protože o „maličkosti“ se zde opravdu mluvit nedá. Cootie je totiž čtyřmetrovým obrem, jehož neuvěřitelná výška mu znemožňuje mít normální život. 

Nejnovější trailer nám tak ukáže různé strasti, se kterými se musí kvůli svému stavu potýkat. Jeho rodiče ho samozřejmě dlouhou dobu nechtěli pustit z domu v Oaklandu, protože moc dobře věděli, že na jejich dítě ještě svět není připraven. Je ale jasné, že Cootie nakonec vytáhne paty z domova, který už kvůli své výšce beztak začal demolovat, a vydá se za dobrodružstvím ve venkovním světě. V něm se mu ovšem podaří najít nejenom nové přátelé, ale patrně i jakýsi romantický vztah.

Ovšem zároveň nám dá trailer jasně najevo, že ne všichni budou mít s Cootiem dobré úmysly. Někteří ho budou chtít využít pro své vlastní cíle, přičemž v upoutávce se dokonce mihne jakýsi „superhrdina“, o jehož motivech zatím nic nevíme. Z traileru je ale zřejmé, že na nás čeká opět další dávka bizarní podívané, která bude okořeněná i nějakým tím nadpřirozenem. 

Boots Riley se postaral jak o scénář, tak i o režii všem sedmi epizod.

V seriálu se dále představí herci jako Brett Gray, Aubree Majors, Brooklyn Majors, Elijah Evans, Carmen Ejogo, Diana Lovell, Mike Epps a Robert Longstreet.

Oficiální premiéra na Prime Video je stanovená na 23. 6. 2023.