Už příští rok by se k nám mělo dovalit již čtvrté filmové dobrodružství Bridget Jonesové, slavné ikony britských romantických komedií, kterou si opět zahraje Renée Zellweger. Snímek by měl nést název Bridget Jones: Mad About the Boy (Bridget Jonesová: Láskou šílená), přičemž se má jednat o další adaptaci jedné z z knižních předloh od autorky Helen Fielding. A nedávno snímek nabral na palubu jak několik nových tváří, tak i pár starých.

Ke snímku se připojují Isla Fisher (Vocasy na tripu), Nico Parker (The Last of Us), Josette Simon (Pokémon: Detektiv Pikachu) a Leila Farzad (Černé zrcadlo).

Dále také hlásí návrat Gemma Jones (Wicked Little Letters) a Jim Broadbent (Harry Potter a Princ dvojí krve), kteří si opět zahrají Bridgetiny rodiče.

Počítat také můžeme počítat s návratem hrdinčiných kamarádů, jmenovitě se vrací Sally Phillips jako Shazzer, Shirley Henderson jako Jude, James Callis jako Tom a nakonec i Sarah Solemani jako Miranda.

Dále se ještě vrací Neil Pearson jako Bridgetin šéf Richard Finch, Joanna Scanlan jako „make-up paní" Cathy a Celia Imrie jako kamarádka Bridgetiny matky Una Alconbury. Vlastně se nám vrací docela dost starých známých.

Colin Firth jakožto Mark Darcy však stále potvrzený není. A jelikož je Mark ve výše zmíněné předloze už po smrti, tak se to asi v budoucnu nezmění.

Už od minulého měsíce ale víme, že se vrátí jeho rival a playboy Daniel Cleaver, jehož si opět zahraje Hugh Grant. Vrací se i Emma Thomson, která si zopakuje roli Bridgetiny lékařky. Dále se mají ve filmu objevit také Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství) a Leo Woodall (Cherry). 

O režii se postará Michael Morris, který točil pro seriály jako Bratři a sestry (2006), Volejte Saulovi (2015) a Proč? 13x proto (2017). O scénář se postarala sama autorka Helen Fielding.

Premiéra je stanovena na 14. 2. 2025