Arcizáporačka Cruella De Vil se znovu hlásí o slovo. Ve studiích Walta Disneyho vsadili na jinou kartu a nedočkáme se tak remaků stěžejních děl, jako tomu bylo například u Dumba, Mulan nebo Krásky a Zvířete. S Cruellou se podíváme do dob, které předchází filmům o dalmatinech a uvidíme tak zrod ženy, která je obsesivně posedlá módou a pejsky miluje maximálně, když jsou součástí její módní garderoby.

Cruellu ve filmech 101 dalmatinů a 102 dalmatinů nezapomenutelně ztvárnila herečka Glenn Close. Její mladší verzi si střihne oskarová herečka Emma Stone a z traileru samotného je cítit, že by to mohla být trefa do černého. 

Kromě nového traileru je k vidění i pár nových posterů lákající na novinku z dílny Walt Disney a hlavně je stanoveno i datum premiéry. Cruelly bychom se měli dočkat v amerických kinech už letos na konci května, konkrétně 28.5. v amerických kinech. V Česku a na Slovensku si nejspíše na premiéru chvíli počkáme.

Film režíruje Craig Gillespie, jehož poslední film byla komedie založená na skutečných událostech Já, TonyaMargot Robbie v hlavní roli. Další herci, kteří se v Cruelle kromě Emmy Stone představí jsou Emma Thompson (Kráska a Zvíře)nebo Mark Strong (Kingsman). Na produkci se podílela i původní Cruella - Glenn Close.