Poslední dobou se zde každý týden objevuje článek o tom, že Na tahu hrají na Twitchi DnD a prožívají fantastická dobrodružství. Kdo ale vlastně jsou? Jak se k tomu dostali? A kdy se vrátí Věčné duše? 

Zachytili jste v posledním měsíci a půl některý ze streamů skupiny Na tahu? Od začátku října hráli ve čtvrtky dlouhodobou kampaň Dračího doupěte pod názvem Věčné duše. Potom ovšem zasáhl koronavirus a Tahouni tak přešli do online hraní. Během toho odehráli pět epizod Korona kampaně Tarken. Tuto kampaň minulý týden dohráli. Kromě záznamů těchto dlouhodobých dobrodružství mají na svém Youtube kanále i kratší jednorázová dobrodružství.

Co jsou ovšem tito lidé zač? Jak se dali dohromady? Co je spojuje?

Přečtěte si také: Chris Pine věří, že pokračování fantasy Dungeons & Dragons nakonec vznikne

Na tahu jsou Jiras, Flowee, Endy, Kuba, Robo a Robko. Šest nerdů, kteří mají rádi roleplay, deskové hry, PC hry a obecně popkulturu. Dali se dohromady během první karantény na jaře s tím, že se chtějí zabavit a hrát po večerech DnD. S hraním DnD na Twitchi již měli Jiras a Flowee zkušenost a chtěli v tom pokračovat. Tak vznikla první Korona kampaň, ze které se postupně staly Věčné duše.

Zaujala vás tvorba této party? Baví vás Věčné duše nebo jiná z jejich aktivit? Chtěli byste se dozvědět víc Věčných duších nebo jejich představitelích? Dnes máte jedinečnou příležitost!

Od 18.00 začíná na Nerdfixu, Twitchi i Youtube Q&A stream! Pokud máte nějaké otázky, můžete je předem napsat na Discord Na tahu.