Popularita animovaného seriálu Harley Quinn je veliká. První dvě sezony jsou ke zhlédnutí na HBO Max, přičemž seriál ukazuje jednu z nejpopulárnějších záporaček světa DC Comics v novém světle. Ztřeštěná a místy správně nekorektní zábava plná barvitých charakterů je prostě trefa. 

V létě nás čeká již třetí řada, kdy hlas Harley opět propůjčí hvězda seriálu Big Bang Therory Kaley Cuoco. Nicméně seriál netáhne jen postava Harley Quinn, ale velkou popularitu získal i lehce jednodušší záporák Kite Man, který je v seriálu partnerem Poison Ivy.

Showrunneři Justin Halpern a Patrick Schumacker oznámili, že je to právě Kite Man, který dostane seriálový spin-off, jenž má momentálně pracovní název Noonan’s. V seriálu nese název Noonan’s bar, kam si chodí zločinci z Gotham City odpočinout. 

„Máme rádi divoký a zábavný svět Harley Quinn tak moc, že jsme prostě museli udělat spinoff. A není lepší postavy než věčný otloukánek Kite Man, okolo kterého postavit příběh. Justin a Patrick vytvořili perfektní místo, kde mohou návštěvníci pořádně orazit po šíleném zločinném dni,“ uvedla Suzanna Makkos, víceprezidentka pro dospělou animaci Adult Swim a HBO Max.

Prozatím není stanoveno datum premiéry, stejně tak ani oficiální název seriálu, ale popularita Harley Quinn otevřela brány dalšímu nadějnému projektu, který budeme bedlivě sledovat.